Бързомер Reflex visier Sight III .. с диаметър на обектива от 22 мм е идеалното решение за лов на гонка, както и за стрелба с къси или дълги оръжия.

 
Изработен от висококачествен алуминий и е с вградената Weaver / Picantinny монтажна релса. Вложените лещи  са многослойни (Multicoating) и осигуряват висок контраст и рязко изображение без голяма загуба на светлина или намаляване на контраста.Изображението остава вярно на цвят дори на по-големи разстояния.

Точката е с размер (3-4 MOA) и е подходяща и за оръжия  с малък обсег. 
Светлинната точка се контролира от сензор и се включва автоматично, когато защитната капачка се отстрани, сензорът автоматично регулира нивата на яркост на червената точка в зависимост от яркостта на околната среда. 

Този модел е оборудван с 1 MOA клик на настройващити винтове, която осигурява бърза и прецизна настройка.  Диапазон на корекциите + - 15 MOA 

Потребителят може да покрие следните области на приложение с червената точка: Спортна стрелба с къси или дълги оръжия на къси разстояния, като например на стрелбище, 10м - 50м. Козирката може да се използва и в лов, като например. за бърза стрелба или при шофиране. 

За предлаганите от нас бързомери  гарантираме ударна якост / удароустойчивост за: 
5000 (ME) Joule за обикновени ловни и спортни оръжия  (8x57IS и по-големи).
За пружинни бутални въздушни пушки с отскок: до около 25 джаула 
 ПРОДУКТИТЕ НА RITTER-OPTIK ИДВАТ С 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
   Лош           Добър

Reflex Sight 1x22 Sight III 3-4 MOA

  • Производител: Ritter-Optik
  • Код на продукта:Reflex Sight 1x22 Sight III 3-4 MOA
  • Наличност:В наличност
  • 200.00лв.

  • Без данък:166.67лв.

Тагове: red-dot, бързомер, Reflex, Sight, 1x22, Sight III, 3-4 MOA