Плащане и доставка

1. Доставка с куриер (за цялата страна). Доставката на територията на Република България се извършва чрез куриерските фирми Еконт Експрес и Спиди. Поръчки, приети до 16:00 ч. в работен ден се доставят на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерските фирми). В зависимост от желанието на клиента, доставката може да бъде направена до офис на Еконт експрес, Офис на Спиди или до адрес на клиента. За по-малките населени места стандартната доставка се извършва според графика на куриерската фирма за обслужване на тези населени места.

2. Цените на доставката се определят по тарифата на съответната куриерска фирма и зависят от теглото, размерите на пратката и сумата на наложения платеж (ако има такъв).

Всички разходи (за куриерски услуги) за транспортиране на стока до и от клиента са за негова сметка освен ако изрично не е договорено друго. Цените за доставка се определят от куриерските фирми и промените им не зависят от "АЛЕКС ГЪНС и С”ЕООД. 3. Допълнителни условия по доставка. Поръчките направени след 16:00 се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един работен ден.

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или увреден, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт/Спиди, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента"АЛЕКС ГЪНС и С”ЕООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен/непълен адрес, втората доставка се заплаща допълнително от него.

4. Забавяне на доставка. "АЛЕКС ГЪНС и С”ЕООД не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми, поради влошени метеорологични условия или друга причина, независеща от "АЛЕКС ГЪНС и С”ЕООД

ПЛАЩАНИЯ

1. Наложен платеж. Плащането се извършва на куриера при получаване на поръчката. Ако искате пратката да се достави на друг получател (различен от Вас), а Вие да платите, опцията за наложен платеж не е приложима.

4. Плащане по банков път. Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка. За повече информация относно банковата сметка, можете  да се свържете с нас по и-мейл: sales@alexguns.com

ВАЖНО: За начало на поръчката се приема постъпването на плащането от страна на клиента в банковата сметка на фирмата. Ако желаете да избегнете това забавяне е необходимо да ни изпратите сканирано платежно нареждане на e-mail адрес: sales@alexguns.com

При плащане от чуждестранна банкова сметка е нужно да заплатите двустранните банкови такси (за Ваша и наша страна).

6.1. Условия за получаване на отстъпки.

- Клиентът разполага с валиден промокод. Отстъпката и срока на валидност за всеки промокод са индивидуални. Ако промокодът е предназначен за еднократна упореба, той не трябва да е бил използван, за да бъде валиден. Промокодовете не са поименни и могат да бъдат открити в някои рекламни материали на "АЛЕКС ГЪНС и С”ЕООД или да бъдат предоставяни на клиента в специални случаи (например при чести и регулярни поръчки или поръчки в големи количества).

Допълнителни условия.

- Отстъпките са само за цената на поръчаните стоки и не се прилагат за цената на доставката.

- Отстъпките не важат за преоценени продукти или стоки на промоция.

- Клиентските отстъпки (в случай, че притежавате например промо код и карта) не се сумират. Когато са налице и двата вида отстъпка, системата прилага тази, която носи по-голямо намаление за клиента.

ВАЖНО! Фирмата ни е един от основните вносители на голяма част от предлаганите продукти в сайта. Специализирани сме в продажбата на бойно, ловно, газово, въздушно оръжие, дрехи и аксесоари, консумативи и много други продукти. Поради спецификата и разрешителния режим на бойното и ловното оръжие, както и боеприпасите за тях, ние НЕ продаваме оръжия и боеприпаси чрез онлайн поръчка и доставка с куриер!

Газовото и въздушното оръжие са на СВОБОДНА ПРОДАЖБА за лица над 18 годишна възраст! Те НЕ подлежат на разрешителен режим в Полицията, а само на уведомителен режим, като трябва да се регистрират в 14-дневен срок в служба КОС към МВР. Тези продукти също не могат да бъдат поръчвани през сайта ни и/или изпращани с куриер.

За повече подробности относно този тип оръжия, можете да се обадите на нашите телефони или да ни пишете на посочения по-долу и-мейл.

За повече информация не се колебайте и се обадете на тел. 0988803886 или ни пишете на е-mail: sales@alexguns.com

Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване от нашия онлайн оръжеен магазин!